0%-os Kamat és Ingyenes Casco 2023-ban? Nálunk lehetséges!

A gépkocsi vásárlás sokszor komoly anyagi terhet jelent, főleg ha cégként szeretnénk flottát bővíteni vagy megújítani. De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy 2023-ban 0%-os kamattal és ingyenes Cascóval vehet gépkocsit lízingre? Igen, jól olvasta, és most elmagyarázzuk, miért érdemes ezt a lehetőséget kihasználni.

 

A Kamat és a TAO Kapcsolata

Amikor cégként gépkocsit vásárolunk, a magas kamatok gyakran elriasztanak minket. Azonban, ha a gépkocsit 4 évig használjuk, a kamatok teljes mértékben szembeállíthatók a Társasági adóval. Így egy nyereséges vállalat esetében a kamat gyakorlatilag nulla.

 

Ingyenes Casco? Igen, Lehetséges!

A Cascót sokan külön költségként kezelik, de nálunk ez másképp van. Ha a Casco biztosítás beépített a lízingdíjba, akkor annak díja is a kamatba kerül beépítésre. Ez azt jelenti, hogy a Casco biztosítás díja is szembeállítható a TAO-val, így gyakorlatilag az is nulla.

 

Az Euro és a Forint: Miért Érdemes Most Külföldről Vásárolni?

Az Euro erősödik a Forinttal szemben, ami azt jelenti, hogy most különösen előnyös külföldről gépkocsit rendelni. Ráadásul, csak a német kínálat 20-szor nagyobb, mint a magyar, és jelenleg 15%-os árelőny is jelentkezik a magyarral szemben.

 

Összefoglalás

A Maxinnova-nál nem csak a kamat, de a Casco biztosítás díja is gyakorlatilag nulla, ha cégként vásárol. Az Euro erősödése és a külföldi piac árelőnye további okok, hogy miért érdemes most nálunk gépkocsit lízingelni. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, lépjen kapcsolatba velünk még ma! További fontos és részletes információkat az import szolgáltatásunkról itt olvashat: https://maxinnova.hu/import-szolgaltatas