Import autók

Kiváló lehetőséget kínálunk használt gépjármű vásárlóknak a nemzetközi piac kínálatával. Ebben az esetben ugyanis, az új autó vásárláshoz hasonlóan, egy óriási katalógusból vásárolhat Ön is, így nem szükséges a magyar piacon elérhető kínálatra korlátoznia az Ön igényeit. Nemzetközi partnerhálózatunk kínálatában közel 20-szor több értékesítésre kínált gépjármű szerepel, mint a magyar használtautó piacon, így sokkal nagyobb eséllyel találjuk meg és szolgáljuk ki az Ön egyedi igényét.

Az import szolgáltatás előnyei:
- Szélesebb, közel 20-szor nagyobb kínálat, mint Magyarországon
- Megbízhatóbb, megfelelően karbantartott gépjárművek
- Kedvezőbb ár
- Legtöbb esetben 27%-os Áfa tartalom, mely Áfa visszaigényelhető, leírható
- Teljeskörű szolgáltatás: 
kereséstől, hivatalos leinformálás, szerződés, megrendelés, fizetés, szállítás, állapotfelmrés, műszaki vizsga, okmányirodai és vám ügyintézés, biztosításkötés, névreírás, autókozmetika, garancia érvényeítése, átadás


Mercedes_Benz_AMG_GT63s   BMW_X7_m50d

 

Vállalatunk újszerű, kimagasló állapotú, hiteles és leinformálható forrásból származó import gépjárművek értékesít. A megrendelt gépjárművek teljes körű ügyintézéssel, magyar forgalomba helyezéssel, magyar rendszámmal, a tulajdonos nevére írva, biztosítási ügyintézéssel kerülnek átadásra. Vásárlóinknak kedvező zárt és nyílt végű hitel konstrukciókat is kínálunk. Minden gépjárművünkhöz garanciát adunk, mely a jogszabályoknak megfelelően védi Önt legalább 12 hónapon keresztül, mely időtartamon túl további ketejresztett és részletesebb garanciát is kínálunk. Vállalatnak és magánszemélynek is egyaránt érdemesebb nemzetközi forrásból származó használt autót vásárolni, a megfelelő szervizmúlt, karbantartás és gépjármű kezelés miatt. A lízingnek további előnye, hogy nem köt le nagyobb értékű tőkét a vevő/vállalat részéről, hanem havonta előre tervezhető díjat szükséges fizetni, melynek az ÁFA tartalma nyílt végű lízing esetén visszaigényelhető.

Figyelmébe ajánlajuk egy részletes cikkünket, mely kimondottan az importról ír, a cikket a Hírek menüpontunk alatt. Örömmel várjuk Magyarország legszebb használtautó szalonjában, ahol megtekintheti a készleten lévő gépjárműveinket is, továbbá tájékoztatjuk a nemzetközi forrásból vásárolt autók előnyeiről és az együttműködés részleteiről. Keresse bizalommal munkatársunkat a megjelölt elérhetőségeink egyikén!