Import autók

Kiváló lehetőséget kínálunk használt gépjármű vásárlóknak a nemzetközi piac kínálatával. Ebben az esetben ugyanis, az új autó vásárláshoz hasonlóan, egy óriási katalógusból vásárolhat Ön is, így nem szükséges a magyar piacon elérhető kínálatra korlátoznia az Ön igényeit. Nemzetközi partnerhálózatunk kínálatában közel 20-szor több értékesítésre kínált gépjármű szerepel, mint a magyar használtautó piacon, így sokkal nagyobb eséllyel találjuk meg és szolgáljuk ki az Ön egyedi igényét.

Az import szolgáltatás előnyei:
- Szélesebb, közel 20-szor nagyobb kínálat, mint Magyarországon
- Megbízhatóbb, megfelelően karbantartott gépjárművek
- Kedvezőbb ár
- Legtöbb esetben 27%-os Áfa tartalom, mely Áfa visszaigényelhető, leírható
- Teljeskörű szolgáltatás: 
kereséstől, hivatalos leinformálás, szerződés, megrendelés, fizetés, szállítás, állapotfelmrés, műszaki vizsga, okmányirodai és vám ügyintézés, biztosításkötés, névreírás, autókozmetika, garancia érvényeítése, átadás

Vállalatunk újszerű, kimagasló állapotú, hiteles és leinformálható forrásból származó import gépjárművek értékesít. A megrendelt gépjárművek teljes körű ügyintézéssel, magyar forgalomba helyezéssel, magyar rendszámmal, a tulajdonos nevére írva, biztosítási ügyintézéssel kerülnek átadásra. Vásárlóinknak kedvező zárt és nyílt végű hitel konstrukciókat is kínálunk. Minden gépjárművünkhöz garanciát adunk, mely a jogszabályoknak megfelelően védi Önt legalább 12 hónapon keresztül, mely időtartamon túl további ketejresztett és részletesebb garanciát is kínálunk. Vállalatnak és magánszemélynek is egyaránt érdemesebb nemzetközi forrásból származó használt autót vásárolni, a megfelelő szervizmúlt, karbantartás és gépjármű kezelés miatt. A lízingnek további előnye, hogy nem köt le nagyobb értékű tőkét a vevő/vállalat részéről, hanem havonta előre tervezhető díjat szükséges fizetni, melynek az ÁFA tartalma nyílt végű lízing esetén visszaigényelhető.

Figyelmébe ajánlajuk egy részletes cikkünket, mely kimondottan az importról ír, a cikket a Hírek menüpontunk alatt. Örömmel várjuk Magyarország legszebb használtautó szalonjában, ahol megtekintheti a készleten lévő gépjárműveinket is, továbbá tájékoztatjuk a nemzetközi forrásból vásárolt autók előnyeiről és az együttműködés részleteiről. Keresse bizalommal munkatársunkat a megjelölt elérhetőségeink egyikén!