Finanszírozás

A piac kimagasló feltételeivel, kedvezményes hitel és lízing ajánlatokat biztosítunk. Az alábbi kalkuláció segítségével könnyedén megtekintheti tájékoztató jellegű konstrukcióinkat. Kérjük, hogy amennyiben pontos, részletes és hivatalos ajánlatra tart igényt úgy vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégánk egy rövid felmérést követően elkészíti Önnek.

Finanszírozás adatai
Az autó gyártási éve
2007
2022
Bruttó vételár
0 Ft
10 000 000 Ft
Önerő
20%
100%
Futamidő
12 hónap
96 hónap
Eredmény
Havi törlesztőrészlet: 50 898,56 Ft
Ügyeleti kamatláb: 9.7 %
THM: 17.95 %
Finanszírozási összeg: 3 200 000 Ft
A hitel teljes díja 3 774 400 Ft

A kalkuláció nem minősül ajánlattételnek, kizárólag tájékoztató jellegű. Amennyiben pontos kalkulációt, ajánlatot szeretne, úgy további adatok megadása szükséges, valamint kapcsolat felvétele a kollégánkkal a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek egyikén.

Bizonyos feltételek mellett nem szükséges casco biztosítást kötni. A "cascomentes" változat, a Beépített Casco, a Hitelfedezeti Biztosítás valamint a finanszírozás további feltételeiről munkatársaink, tanácsadóink adnak részletes felvilágosítást. Független állapotfelmérés bankfióki és az online felületen kezdeményezett szerződéskötés esetén készül, annak megállapításaiért a Maxinnova Trade Kft. nem vállal felelősséget. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-ban megjelölt, szerződéskötés létesítésére vonatkozó ajánlatnak, a jelen kötelező erő nélküli jognyilatkozat kizárólag tájékoztató jellegű, a teljesség igénye nélkül a hivatkozott termék egyes jellemzőit tartalmazza és nem minősül a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009.évi CLXII. törvény szerinti szerződés megkötését megelőző tájékoztatásnak! A Maxinnova Trade Kft. a finanszírozást a mindenkori bírálat alapján nyújtja. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A THM mértéke a szerződésben és a hatályos jogszabályokban meghatározott esetekben módosulhat.